top of page

Banka námětů k aktivizační výuce Výchovy ke zdraví 1



Název: Banka námětů k aktivizační výuce Výchovy ke zdraví 1


Jména autorek: doc. Mgr. Michaela Hřivnová Ph.D. a Bc. Zuzana Kretíková


Forma: Padlet (studijní opora v Padletu)


Stručná anotace:


Studijní materiál má formu virtuální nástěnky a předkládá náměty k didaktickému uchopení tematiky mimořádných událostí a digitální gramotnosti. Nabízí metodický balíček Digitálně vzdělávacích zdrojů, jejichž cílem je rozvoj digitální zdravotní gramotnosti a klíčových kompetencí v ochraně zdraví během mimořádných událostí, a to konkrétně u žáků 2. stupně základních škol.


Nejen studenti PdF UP v Olomouci, ale také učitelé z praxe zde mohou najít možnosti inovativních aktivit ověřených v edukační realitě nižšího sekundárního vzdělávání.

Aktuální téma "mimořádné události" je zde propojováno s formováním digitální gramotnosti žáků.


Cílová skupina: studující bakalářských i magisterských studijních programů PdF UP v Olomouci (prezenční/kombinovaná forma), zejména se jedná o tyto těchto programy: Učitelství výchovy ke zdraví, Učitelství odborných předmětů pro zdravotnické školy, materiály mohou využít také učitelé z praxe, zejména učitelé na druhém stupni ZŠ a další zájemci.


Studijní materiál byl vytvořen pro potřeby výuky na PdF UP v Olomouci a jeho vznik byl podpořen z programu Národního plánu obnovy v rámci projektu UP 22+ edUP.


Navštivte knihovnu studijních materiálů vzniklých nejen v rámci projektu Národního plánu obnovy UP 22+ edUP! Na webu Centra inovací ve vzdělávání PdF UP www.civpdfup.com najdete stovky materiálů ke studiu pro studenty a studentky učitelství a dalších pedagogicky zaměřených studijních programů!


10 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page